: Mange store laks i Storåen

Astronomi og rumfart Kyst og å fiskeri efter laks og havørred Computere, spil, programmer m.m. Sandheden er derude, hvis du ikke kan tåle den så tryk ikke her Overvågning på godt og ondt Tekst og fotos fra min verden Burde ikke have en forklaring Oversigt over sitet
Fiskeri Kyst, fjord, å og elv:
Klik på tekst for artikel, foto for billedserie

El fiskeri i Storåen 2005 klik her.

Team Blanco 2004 fiske filmen, Årets hit, klik her
 

25 oktober, 2004, Niels forsøger at knække sin fluestang. Klik her.

13 oktober, 2004, Torben gør det igen, laks og havørred Klik her.

16 april, 2004, Endnu en kanon fisketur i det østjydske, fisk til alle Klik her.

Årets påsketur 2004, fisk til alle Klik her.

Storåen 25 januar. En flids præmie til torben. Klik her.

Så var det endelig Keld's tur til at fange fisk på As Hoved.
Carsten med fisk

En tidlig morgen Hunshage
 4 maj.

Carsten med fisk

Brian og Keld Hunshage
 1 maj.

Flotte fisk

Hunshage
 28 april

En sulten fisk

Bøgehoved
 26 april

Helnæs 25 april

Fiskerikontrol

 Ærø april 2003


Storå 16 april

Fotos fra kyst fiskeri

Fiskeri, kyst, fjord, Å og elv.
6,2 kg. sølvtøj, kysten og flue. Det var herligt.Denne side skal bruges til at fortælle om fiskeriet med gode venner rundt omkring ved de forskellige fiskevande. Desuden arbejdes der hårdt på at der også kommer et lille afsnit med de fluer vi bruger på vore fisketure.

I artiklerne vil der være fotos, kort eller luftfotos over pladsen og forhåbentlig også en god historie. Artiklerne vil være vist til venstre og hvis du klikker på overskriften vil du komme til artiklen og hvis du klikker på fotoet under en overskrift vil du se en evt. foto serie fra fisketuren.

Denne side tilstræbes at være opdateret flere gange ugentligt og hvis du har en kommentar eller allerhelst en god historie, så skal du bare skrive til mig. zielke@nightsky.dk.

Da denne side skal laves i min fritid vil den ikke være gennemgået for evt. stavefejl, grafik fejl o.lign. Du må tage det som det er. Desuden kræves det også at du har installeret java på din computer, det kan være Sun's eller Microsoft's. Du kan downloade Sun's java her.

 

Lidt om mit fiskeri:
Mit fiskeri er næsten altid efter havørred og laks ved kysten og i åen. Å fiskeriet foregår i Storå, Skjern Å og en sjælden gang i Karup Å.

En god sommernat på kysten. Mit favorit fiskeri er sommerens natfiskeri efter havørred, på den åbne kyst hvor der er god plads og højt til himlen. Efter min mening findes der ikke bedre fiskeri end dette. Mine favorit steder er den langs den syd-øst jyske kyst og du vil sikkert opdage hvor nogle af pladserne er ved at læse disse sider. Måske se vi derude.

 

 

Læs nu disse sider og tag det som det er. Hvis du syntes det er godt må du gerne anbefale siden til andre ellers kan du bare lade være.

Stram line

Lars Zielke

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hit Counter